The Barbershop


In The Barbershop kan je altijd terecht voor een scheerbeurt maar ook voor een perfecte haarverzorging. Bij The Barbershop wordt je geholpen om het ideale kapsel te vinden dat perfect bij uw persoonlijkheid past. Uiteraard houden zij rekening met uw eigen wensen en zoeken zij samen naar een passende look.

Mannen zowel als vrouwen en kinderen genieten bij The Barbershop van een perfecte service en een uitmuntende klantvriendelijkheid.

Afhankelijk van uw haartype en uw eigen wensen zoeken wij naar een leuke nieuwe snit, een trendy kleurtje of een uitgebreide verzorgingssessie van de haren. Wij gebruiken enkel de beste producten die uw haar in topvorm houden en uw hoofdhuid perfect verzorgen.

The Barbershop, ook zonder afspraak

Ook voor het kapsalon kunt u steeds zonder afspraak langskomen. Ze zijn geopend van maandag tot en met zaterdag tussen 9 en 18u.

Hebt u dus een plotse ingeving en wil u meteen uw look aanpassen? Kom dan meteen naar het kapsalon te Wilrijk-Antwerpen en ontdek hoe mooi en stijlvol u voor de dag zult komen met uw nieuw kapsel.

Op maandag werken zij zowel mét als zonder afspraak. De andere dagen kunt u volledig vrij langskomen zonder een tijdstip te moeten vastleggen. Zij zijn gespecialiseerd in diverse haarbehandelingen zoals knippen, baléage en kleuring. Zowel mannen, vrouwen en kinderen kunnen bij ons terecht. Voor de heren zorgen zij voor een perfect uitgevoerde scheerbeurt en een verzorgde baard en/of snor. Professionele medewerkers zorgen ervoor dat u zich bij ons meteen op uw gemak voelt.

Bij The Barbershop ontdekt u hoe echter verwennerij aanvoelt.

The Barbershop

Kern 40-41

2610 Wilrijk

03 500 03 16

www.the-barbershop.be