Chaplins barbier


Barbier Chaplins geeft aan dat zij weten wat een man écht tot rust brengt. Namelijk een ouderwetse scheerpartij en een verfrissende kappersbeurt. Dat terwijl je achterover leunt in de prachtig authentieke jaren ‘50-stoelen en nu en dan een slok neemt van een frisse pint. Vertrouw hen, er is niets beter dan dat.

De eerste keer dat je bij Chaplins Salon and Barbershop binnenwandelt, weet je meteen dat je juist zit. Het hout aan de muren, de eigenzinnige antiquiteiten en de geur van pure, verfrissende haarverzorging: ’t is een behoorlijk rustgevende cocktail.

Bij Chaplins barbier kan je ook terecht voor producten van de hoogste en beste kwaliteit. Laat je adviseren door je barbier in de keuze van de beste producten voor jouw haar en baard. Je zal er geen spijt van krijgen.

Kom tot rust bij de barbier

Zowel dames als heren zijn welkom. Snorren, baarden, hoge hakken en handtassen geven zich over en vergeten de drukte buiten de deur. Kom binnen, voel je thuis en laat je van je sokken blazen door de magie van onze kappers. Na afloop kan je nog gaan genieten van de bruisende stad die Antwerpen is. Geniet van een terrasje in de buurt met je fris geschoren baard en fris gekapte haar.

Chaplins Saloon & Barber Shop Antwerp

Londenstraat 12

2000 Antwerpen

03 344 79 78

chaplinsantwerp.be