Brabo’s Hand


Brabo’s Hand

In de schaduw van de kathedraal kan je de barbier Brabo’s Hand terugvinden.  Het is er altijd een gezellige drukte maar je komt meteen tot rust. Een afspraak maken is niet nodig maar wel aangewezen.

Bij het binnenwandelen van Brabo’s Hand Barbershop merk je meteen dat dit niet zomaar de eerste de beste mannenkapper is. Het salon straalt een nostalgische warmte uit die je niet vaak meer tegenkomt. Mannen voelen zich meteen op hun gemak in deze gezellige barbershop. Hoofdbarbier Chavez van Brabo’s hand knipte reeds het haar van tattooeur Younes van Brabo’s Hand Tattooshop, van het een kwam het ander en zo opende de tattooshop een bijbehorende barbershop. Vroeger ging tatoeëren en knippen trouwens vaak samen.

De specialiteiten van het salon zijn traditionele mannencoupes en scheerbeurten zoals het hoort. Toch benadrukt Chavez dat iedereen – buiten vrouwen – hier welkom is om zijn haar te laten knippen. De shop werkt samen met Seefbier, dus de wachtenden kunnen genieten van een biertje terwijl ze door een mannenboekje bladeren. Wie er thuis evengoed wil uitzien als na een kappersbeurt kan bij Brabo’s Hand ook pommades, scheergerief en meer kopen.

De barbiers bij Brabo’s Hand helpen je graag verder als je en keuze moet maken. De producten zijn allen van erg goede kwaliteit en vriendelijk voor uw portefeuille.

Korte Koepoortstraat 8
2000 Antwerpen
03 290 33 79
Facebook